AMI Visie Document 2018 – 2021

This post is also available in: English Nederlands Italiano Deutsch Français Español


Vision Paper of AMI 2018 - 2021

Vanaf 1 januari 2018 heeft AMI een nieuw Uitvoerend Comité.  Dit comité heeft een visie document gemaakt voor de periode 2018-2021, rekening houdend met de huidige turbulente wereld, die meer onzekerheid kent, veranderende rollen voor het leger met zich meebrengt, andere religieuze wereldwijde ontwikkelingen laat zien en zich kenmerkt door een toenemend individualisme. AMI-afgevaardigden, het Vaticaan, militaire ordinariaten en anderen reflecteerden op een visie document dat richting en leiding zou geven aan onze organisatie om deze nog relevanter en functioneler te maken, in staat om het apostolaat, het goede nieuws van het Koninkrijk van God, belichaamd in leven en werk van Jezus Christus, te verkondigen in de militaire omgeving.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *