Twee nieuwe hulpbisschoppen voor het aartsbisdom voor de militaire diensten, VS, (AMS)

This post is also available in: English Nederlands Italiano Deutsch Français Español

Paus Franciscus benoemde twee nieuwe hulpbisschoppen voor het Aartsbisdom voor de Militaire Diensten in de VS (AMS): Vader William (Bill) Muhum, Captain, Navy Chaplain Corps en Father Joseph L. Coffey, Captain (Select), Navy Chaplain Corps. 

Zijne Excellentie, de eerwaarde Timothy P. Broglio, JCD, aartsbisschop voor de militaire diensten, zal de twee priesters op maandag 25 maart 2019 tot hulpbisschop wijden in een plechtige Heilige Mis in de basiliek van de Nationale Schrijn van de Onbevlekte Ontvangenis. 
Op 25 maart wordt het hoogfeest van de aankondiging van de geboorte van Jezus aan Maria herdacht. 

Namens AMI wensen we beide hulpbisschoppen veel geluk bij hun nieuwe opdracht en hopen hen snel te ontmoeten.

http://www.milarch.org/pope-francis-names-two-new-auxiliary-bishops-for-the-archdiocese-for-the-military-services-usa-ams/