AMI President ontmoet H.E. bisschop Werner Freistetter

This post is also available in: English Nederlands Italiano Deutsch Français Español

Op 13 en 14 december bezocht H.E. Mgr. Werner Freistetter, bisschop van de strijdkrachten van Oostenrijk, Amsterdam.  
AMIpresident Matthieu Borsboom verwelkomde hem in het Nationaal Maritiem Museum in Amsterdam. Naast de AMI-president waren Vice President Frank Marcus en Liaison Officer Nelleke Swinkels aanwezig in Amsterdam. Tijdens de bijeenkomst bespraken ze de resultaten van de AMI-conferentie in Kroatië en Mgr. Freistetter was zeer geïnteresseerd in de ontwikkeling van de aangepaste AMI -app “Tweeting with God.

AMI President Matthieu Borsboom welcomes Msgr. Freistetter at the National Maritime Museum. Bisides Vice President Frank Marcus and Liaison Officer Nelleke Swinkels were present in Amsterdam. During the meeting they discussed the results of the AMI Conference in Croatia and Msgr.