Koninklijke onderscheiding aan voormalig AMI penningmeester

This post is also available in: English Nederlands Italiano Deutsch Français Español

Op 26 april 2019 ontving Herman Vriesema, voormalige penningmeester van Apostolat Militaire International, in zijn woonplaats Ter Apel, een Koninklijke onderscheiding voor zijn vele werkzaamheden als vrijwilliger!

Niet alleen bij Apostolat Militaire International was Herman een hele goede penningmeester, maar bij nog  een aantal verschillende andere organisaties in Nederland en Gambia. Mooi dat zijn verdiensten niet onopgemerkt zijn gebleven en dat hem tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis de versierselen behorende bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau werden opgespeld door de burgemeester van Ter Apel. Herman, van harte proficiat en nogmaals dank voor de inspanningen die je ook voor AMI hebt gedaan.