Pelgrimage Militaire Internationale in Lourdes 2019

This post is also available in: English Nederlands Italiano Deutsch Français Español

Vrede zoeken en nastreven, Lourdes 2019

Ter gelegenheid van eenenzestig jaar internationale militaire bedevaart in Lourdes en ter herdenking van de 161ste verjaardag van de verschijningen van Onze Lieve Vrouw naar Sint-Bernadette, namen bijna 14.000 militairen uit alle werelddelen met vreugde en geluk deel aan deze gezegende gebeurtenis in Lourdes. Andreas QUIRIN, de nieuwe voorzitter van de GKS, de nieuwe voorzitter van de GKS (katholieke vereniging van Duitse soldaten);- bijeenkomst van de kamptent met jonge soldaten met een fantastisch optreden van de Nederlandse militaire band;- ontmoeting met de katholieke militaire gewone Britse militairen, bisschop Paul Mason en de Britse delegatie ter voorbereiding van de AMI-conferentie 2020 in het Verenigd Koninkrijk;- uitnodiging voor de Britse receptie van bisschop Mons. Paul Mason en het geweldige optreden van de Britse band;- ontvangst en groeten van de Kroatische militaire bisschop Mons. Zoals elk jaar was het een vreugdevolle en inspirerende tijd in het kleine stadje onder de bescherming van de Heilige Maria, Onze Lieve Vrouw van Lourdes.