Verkenning naar Londen ter voorbereiding van de AMI-conferentie 2020

This post is also available in: English Nederlands Italiano Deutsch Français Español

Op 26-27 februari 2020 gingen de voorzitter van AMI en de secretaris-generaal van AMI naar Londen voor een ontmoeting met de Britse delegatie voor de organisatie van de 55e Algemene Vergadering en de Jaarlijkse Conferentie in Londen. Tijdens het bezoek was het mogelijk om het programma te bekijken en alle belangrijke locaties te bezoeken. In het bijzonder was het mogelijk om de St. Mary’s University te zien waar de conferentie zal plaatsvinden, Windsor Castle en Londen te zien langskomen bij de Minister van Defensie, Westminster Abbey en Westminster Cathedral.

Tijdens de recce werd de begindatum op 28 juni en de afsluiting op 3 juli van dit jaar bevestigd, dankzij de gastvrijheid en de uitnodiging van de militaire bisschop Mgr. Paul Mason.

Indien u wenst deel te nemen, gelieve het AMI-registratieformulier 2020 in al zijn onderdelen in te vullen en zo spoedig mogelijk, uiterlijk op 15 maart, in te dienen.